Susține-ne!

Donează-ți ziua: fii voluntar!

Asociația noastră are nevoie de voluntari, care să interacționeze cu copiii și să participe în activități cu ei!

Alătură-te nouă!

Donează 3,5% din impozitul pe venit

Completează fomularul pentru redirecționarea sumei de 3.5% din impozitul pe venit anual către Asociația ASMEA. Sprijinul tău este apreciat enorm!

Cerere precompletată cu datele ASMEA

De ce să fii voluntar la noi?

Voluntariatul îți oferă șansa de a te descoperi sau redescoperi.

Sa fii voluntar inseamna sa ai puterea de a schimba lumea, sa ai provocari, realizari si un sentiment de implinire inegalabil.

Schimbarea incepe cu tine! Ia atitudine! Fii mai bun!

In ciuda a ceea ce cred multe persoane, voluntariatul nu este „muncă pe gratis”. Din contră, beneficiile pentru voluntar sunt nenumărate. Voluntariatul este un mod de a îți face prieteni noi, de a ajuta la corectarea unor probleme sociale, și de a te dezvolta ca individ. Motivele pentru care oamenii fac voluntariat sunt diverse. De la satisfacția de a contribui, până la bucuria de a urmări evoluția în timp a beneficiarilor, mai ales dacă ne referim la educație, sau a testa și dezvolta noi abilități. Unii oameni iubesc efectiv să ajute, așa încât au mai multe cauze pe care le susțin, fie cu timp, fie cu alte resurse, inclusive financiare, sau ambele.

Implică-te!

Activități ecologice. Dezvoltare durabilă

Astăzi, 22 iunie, 2022, 20 de tineri au înfrumusețat Centrul Educațional Egalitate de Șanse. Voie bună, spirit de echipă si voință!!!

Activități pentru dezvoltare personală